FULKRUM LE-A

11 700 MDL
Cumpără în credit
Livrare în raza mun. Chișinău
Garanție oficială

Fulkrum este proiectat pentru a satisface cerințele BIFMA pentru dimensiunile scaunelor.

Standardul BIFMA (ANSI / BIFMA) este un standard american pentru muncă și siguranță dezvoltat de Comitetul Tehnic Bifma (SUA). Este utilizat în evaluarea funcționării scaunelor de birou pentru personal și manageri și servește ca bază de standardizare unificată pentru siguranța, durabilitatea și funcțiile operaționale ale produsului testat. Fără a intra în detalii tehnice, standardul BIFMA este atribuit în cazul încercărilor de trecere cu succes pentru tracțiune și flexibilitate, presiune maximă, rezistență la impact, precum și rezistență la abraziunea îmbinărilor. Un test obligatoriu este verificarea rezistenței maxime la presiune și îndoire a cotierelor, întinderea spatelui și funcționarea rolelor.

Proprietățile materialului și descrierea fotoliilor Fulkrum

Headrest
O pernă pentru reglarea înălțimii de 5 cm. Tetiera este realizată prin întinderea unei rețele, țesături sau piele pe un cadru elastic din polipropilenă.

Spatar
Spatele este confecționat din poliester, plasa respirabilă permite o mai bună ventilație și transpirație pentru a asigura un confort termic excepțional. Cadrul din spate este format din două părți, partea superioară este modelată din polipropilenă neagră elastică. Fund de aluminiu turnat cu finisaj de lux lustruit.

Suport lombar
Suportul lombar se poate regla cu ușurință folosind mânerele laterale, fără să se ridice de pe scaun, puteți configura suportul exact al diverselor forme ale coloanei vertebrale. Butonul de ajustare lombară și capacele sunt fabricate din polipropilenă.

Material tapițerie scaun: plasă
Materialele de tapițerie merg pe partea de sus a ramei spumă de polipropilenă. Plasa: poliester cu rezistență mare la tracțiune. Toate materialele de tapițerie au trecut testul de abraziune (test Martindale) - cu un indicator de 100.000. Cu numărul de cicluri de abraziune peste 20.000, tapițeria este considerată de încredere. (100% din material poate fi utilizat pentru reciclare).

Cotiere
Cotierele sunt reglabile, extensibile cu 6 cm și se rotesc în 3 poziții unghiulare. O buclă de cotieră suplimentară, care este modelată din polipropilenă rezistentă, adaugă flexibilitate spătarului atunci când este înclinat. Cotierele sunt fabricate din polipropilenă turnată prin injecție.

Scaunul este reglabil pe înălțime și este format din următorul material
Cadrul exterior negru al scaunului este realizat din polipropilenă turnată prin injecție, iar interiorul din piele este tapițat.

Mecanisme și ajustări: sincromecanism cu control al tensiunii înclinate și blocare înclinată cu mai multe poziții
Scaunul utilizează mecanismul sincronizat de control al înclinării Tilt cu reglarea balanței pentru greutatea utilizatorului, blocare înclinată cu mai multe poziții cu blocare înclinată în orice poziție și reglare înălțime, reglare înălțime scaun - pneumatic. Mecanismul avansat de înclinare a pivotării asigură controlul înclinării și blocării multifuncționale. Există, de asemenea, opțiunea de a utiliza o balama cu o cursă de întoarcere, cu o înălțime fixă a scaunului, astfel încât să puteți lăsa în urmă un scaun (numit memorie) pentru setările dvs. confortabile. Structura de bază și baza mecanismelor sunt realizate din oțel turnat. Manetele și mânerele din poliamidă turnată (nylon). Piese interne din oțel.

Mecanism
SYNCHRO
Brațe
3D
Țara
Malaezia
Brand
MERRYFAIR