WAU2 white NW-Black mesh

11 500 MDL
Cumpără în credit
Livrare în raza mun. Chișinău
Garanție oficială

Scaun ergonomic WAU2 white NW-Black mesh
Datorită unei game largi de reglaje, scaunul MERRYFAIR WAU2 white NW-Black mesh poate fi ajustat la înălțimea și greutatea oricărei persoane. Acest model este destinat persoanelor care petrec mult timp stând la biroul lor, apreciază calitatea materialelor, durabilitatea și confortul maxim. Calitatea și confortul scaunelor WAU a fost apreciată în multe țări europene, precum și în Japonia, Australia, Singapore, SUA și alte țări ale lumii.

calitate:
Scaunul ergonomic WAU îndeplinește cele mai înalte standarde de calitate, fapt confirmat de certificatul german TÜV SÜD. Acest certificat de calitate poate fi obținut de către producătorul ale cărui produse trec cu succes diverse teste și îndeplinesc teste stricte. Cum ar fi: rezistența la tracțiune a materialelor; rezistența maximă la presiune a tuturor elementelor structurale ale scaunului (tetieră, cotiere, baza scaunului, elemente mobile și balamale); rezistența la impact; rezistența la abraziune a materialelor de tapițerie și a altor elemente; măsurarea indicatorilor limită a numărului de cicluri de lucru ale mecanismului de ridicare și spătar.

Reglajele și setările scaunului WAU2:
Designul scaunului folosește mecanisme: tensiunea înclinării și controlul înclinării cu înclinare reglabilă pentru greutatea utilizatorului, cu fixarea înclinării în orice poziție. Producător DONATI (Italia). La fabricarea mecanismului piese utilizate din oțel inoxidabil. Scaunul și spătarul au o formă anatomică a corpului uman, datorită acestei caracteristici nu veți simți oboseală în spate, gât, picioare.

Mecanism
SYNCHRO
Brațe
3D
Țara
Malaezia
Brand
MERRYFAIR