HERO white mesh

9 600 MDL
Cumpără în credit
Livrare în raza mun. Chișinău
Garanție oficială

Scaun ergonomic UNIQUE HERO white mesh
Datorită unei game largi de ajustări, scaunul HERO Unique poate fi ajustat la caracteristicile anatomice ale oricărei persoane. Modelul este destinat persoanelor care petrec mult timp stând la biroul lor. Adaptat la greutatea utilizatorului până la 130 kg. Corpul principal este realizat din elemente metalice și aluminiu lustruit.

Reglaje și setări:
Modelul este echipat cu un mecanism Synchro cu spătar în una din cele 4 poziții. Mecanismul de sincronizare, în acest moment, este cel mai avansat mecanism tehnic. Spatarul și scaunul se schimbă sincron poziția una față de cealaltă într-un raport de 3: 1 - proporția ergonomică optimă. Acest design permite o singură mișcare pentru a descărca coloana vertebrală și pentru a calma tensiunea mușchilor spatelui. Acest lucru elimină posibilitatea de a răsturna. Scaunul este reglabil în înălțime în intervalul de 120 mm, ceea ce vă va permite să reglați scaunul la înălțimea dvs. De asemenea, scaunul se rotește în jurul axei 360 °.

În model sunt disponibile următoarele ajustări:
Scaunul este reglabil în profunzime în intervalul 5 cm.
Cotierele au o setare 3D - sunt reglabile în sus și în jos, înapoi și înapoi, se rotesc în plan orizontal către părțile laterale (distanța dintre căptușeala de pe cotiere este de 44-52 cm).
Spatele (inaltime 59 cm) are un suport lombar reglabil al coloanei vertebrale in inaltime.
Tetiera (inaltime 12 cm, latime 26 cm) - reglabil in inaltime si unghi. Tetiera este detasabila.
tapițerie:
Tapițeria spatelui și a tetierei este realizată dintr-un material plasa de înaltă calitate gri. Tapițeria scaunelor - ochiuri gri rezistente. Materialele de tapițerie sunt rezistente la uzură și au o rezistență ridicată. Datorită proprietăților „respirabile” ale materialelor de tapițerie, veți fi confortabil la orice temperatură în cameră.Bragierele sunt din metal cu tampoane moi, din cauciuc.

de bază:
Baza scaunului este o cruce de turnare din aluminiu turnat, echipată cu roți din nailon, care nu va deteriora acoperirea podelei.

Mecanism
SYNCHRO
Brațe
3D
Țara
Polonia
Brand
UNIQUE MEBLE