SPINELLY white

9 600 MDL
Cumpără în credit
Livrare în raza mun. Chișinău
Garanție oficială

Structura coloanei vertebrale umane a inspirat scaunul  SPINELLY white. Coloana vertebrală este cea mai importantă parte a corpului nostru, care este elementul de susținere al scheletului. Și obiectivul a fost să proiectăm un astfel de scaun în spate care să se miște cu corpul uman. Acest design a oferit un nivel mai mare de confort, care este deosebit de important pentru ședința prelungită. Acest lucru a fost realizat datorită designului unic al spătarului folosind un nou material elastic - Elastomer. Merryfair SPINELLY este un scaun confortabil pentru utilizarea de zi cu zi.

Modelul SPINELLY white respectă cele mai înalte standarde de calitate. Proiectat și certificat conform standardelor BIFMA X5.1 și EN-1335. Scaunul este conceput pentru persoanele care petrec mult timp stând la birou, apreciază calitatea materialelor și durabilitatea.

Reglaje și setări
Scaunul este echipat cu un mecanism SYNCHRON cu spătar în mai multe poziții. Acest mecanism de balansare este cel mai avansat din punct de vedere tehnic. Spatele și scaunul se schimbă poziția una față de cealaltă într-un raport de 3: 1 - proporția ergonomică optimă. Acest design permite o singură mișcare pentru a descărca coloana vertebrală și pentru a calma tensiunea mușchilor spatelui. Acest lucru elimină posibilitatea de a răsturna. La fabricarea mecanismului piese utilizate din oțel inoxidabil.

Următoarele ajustări sunt disponibile în modelul Spinelly:

Cotiere - reglabile în înălțime în intervalul 10 cm (înălțime de la scaun 18 cm - 28 cm).
Scaunul este reglabil în înălțime în intervalul de 10 cm, ceea ce vă permite să reglați înălțimea scaunului la înălțimea dvs.
Scaunul este reglabil în adâncime: 44 cm - 50 cm.
Caz și bază
Materialul părții flexibile a spatelui este elastomer. Partea inferioară a spatelui este o construcție solidă din aluminiu turnat. Cotiere din plastic rezistent, cu tampoane moi în gri. Materialul căptușit pentru căptușeală este o spumă poliuretanică densă, care nu se încolăcește în timp.
Baza scaunului este o cruce turnată din aluminiu (diametru - 695 mm). Piesa transversală este echipată cu roți din nylon care nu vor provoca deteriorarea acoperirii podelei.

tapițerie
Scaunul SPINELLY folosește o căptușire combinată. Spătar - ochiuri respirabile de înaltă calitate. Tapițeria scaunelor este o țesătură de înaltă calitate. Ca și alte elemente ale acestui model, tapițeria îndeplinește cel mai înalt standard de calitate.

Mecanism
SYNCHRO
Brațe
3D
Țara
Malaezia
Brand
MERRYFAIR