Hexter XL R4D MPD MB70 ECO/01 Black/Grey

6 400 MDL
Cumpără în credit
Livrare în raza mun. Chișinău
Garanție oficială
Cumpără cu 1 click

Te sunăm înapoi

Solicitarea a fost trimisă. Operatorul nostru vă va contacta în curând.

Hexter XL - un birou sau un scaun pentru jocuri?


Hexter XL - pentru cei care nu sunt obișnuiți să se lepede de sine. Are totul: construcție robustă, găleată confortabilă, mecanism Multiblock și cotiere 4D. Rămâneți-vă indiferent de circumstanțe! Hexter XL este perfect atât pentru acasă, cât și pentru birou.

Scaunele hexter folosesc doar accesorii certificate. Toate mecanismele, crucile, cotierele, bazele și rolele respectă standardele ANSI / BIFMA.


Hexter XL - confort suplimentar și design discret.

Conform tuturor legilor genului, baza modelului a fost proiectarea scaunului auto. În interior - un cadru puternic de oțel și o spumă poliuretanică dintr-o bucată (material moderat dens și moderat moale, puternic și rezistent la uzură, care își păstrează forma până la 5 ani). Confortul scaunului și spătarului este asigurat de centurile elastice pe care le veți vedea imediat când întoarceți scaunul (acestea sunt exact aceleași în spătarul).

Ați observat că nu există găuri sau piese suplimentare în spate? Nimic mai mult! O atenție specială trebuie acordată elementului central moale al spatelui. În primul rând, este un suport pentru coloana vertebrală. În același timp, firmware-ul orizontal este utilizat pentru ventilație. Și în al doilea rând, este pentru el că perna lombară este atașată. Glisați cauciucul pernei peste elementul central și fixați-l. Gata!

Apropo, Hexter XL are două perne. Lombare - din spumă densă și sub gât - din spumă cu memorie elastică. Capacele pernei sunt din microfibră și sunt ușor de îndepărtat. Pot fi spălate la o temperatură de 40 de grade.

Mai multe opțiuni de personalizare!


Hexter XL are de asemenea toată funcționalitatea. Spatarul scaunului se înclină (90-155 grade) și este fixat în orice poziție. Pentru aceasta este prevăzută o pârghie cu adâncituri „sub degete”. Mecanismul principal al scaunului este Multiblock. Ne oferă abilitatea de a ne balansa pe un scaun și de a regla rigiditatea leagănului, ca de obicei mecanismul de înclinare. Diferența sa principală este capacitatea de a bloca mecanismul în 5 poziții. Mișcarea mecanismului este de 21 de grade. Pur și simplu pus, puteți, aplecându-vă treptat înapoi, să remediați înclinarea scaunului la fiecare 3-4 grade.

Cotierele 4D sunt reglabile în înălțime (în sus și în jos), iar plăcuțele lor sunt deplasate înainte și înapoi și în laterale, crescând distanța dintre cotiere. Pentru a ajusta, apăsați butonul corespunzător și glisați padul. Puteți roti cotierele stânga-dreapta cu o anumită forță. Sunt destul de bine fixate în unghi. Baza cotierelor este întărită, acestea sunt fixate direct pe cadrul metalic al scaunului cu 4 șuruburi. În conformitate cu standardul ANSI / BIFMA, cotierele pot rezista la sarcini verticale de până la 77 kg și sarcini orizontale de până la 45 kg pe cotieră.


Scaunul, spre deosebire de alte modele Hexter, este solid, iar suportul lateral nu este atât de pronunțat. Datorită acestui fapt, Hexter XL este potrivit și pentru persoanele nu foarte subțiri.

Pe scaun, în mod tradițional pentru toate scaunele Hexter, este instalat un elevator pe gaz de clasa 4 (sarcina verticală maximă este de 150 kg conform certificatului internațional DIN EN). Spre deosebire de linia de bază, Hexter XL are deja o cruce de oțel. Rolul rigidizatorilor este realizat de plăcile de oțel.


Rolele cauciucate de culoare neagră cu un diametru de 65 mm sunt potrivite pentru orice suprafețe. Se disting de plasticul obișnuit printr-un diametru crescut și o călătorie liniștită, lină.

Tapițerie - Prime PU din piele ecologică. Modelul este disponibil într-o singură culoare: negru cu accente gri. Și este potrivit pentru cunoscătorii de design restrâns.

În pachet (dintr-un carton ondulat în 5 straturi) veți găsi o carte de garanție și instrucțiuni de asamblare. Toate scaunele Hexter au o garanție completă de 2 ani. Condițiile de garanție se aplică defectelor de fabricație supuse condițiilor de funcționare.

Brand
NOWYSTYL
Țara
Ucraina