Hexter PRO R4D TILT MB70 ECO/02 Black/Red

Nu este in stock
6 000 MDL
Cumpără în credit
Livrare în raza mun. Chișinău
Garanție oficială
Cumpără cu 1 click

Te sunăm înapoi

Solicitarea a fost trimisă. Operatorul nostru vă va contacta în curând.

Acordați victoria! Design agresiv Hexter PRO și forma găleții de curse - imersiune completă garantată! Este bine nu numai în exterior, ci și în interior: cotiere armate 4D, o cruce de oțel, un spate turnat și un scaun. Garanție - 2 ani.


Hexter PRO - pentru utilizatori avansați.

La prima vedere la Hexter PRO, un sprijin lateral pronunțat vă atrage atenția. Acest design te face să te așezi în poziție verticală, fără să cazi. Vorbind despre design. În spătarul și scaunul scaunului se află un cadru de oțel. Este învelit literalmente cu spumă poliuretanică turnată solid - un material rezistent la uzură care își păstrează forma, care este utilizat pe scară largă în industria auto. Confortul scaunului este asigurat și de curele elastice care sunt atașate de cadrul metalic al scaunului, oferind scaunului o moale.

Cotierele 4D sunt reglabile în înălțime (în sus și în jos), iar plăcuțele lor sunt deplasate înainte și înapoi și în laterale, crescând distanța dintre cotiere. Reglarea se face cu ajutorul butoanelor. Doar apăsați butonul dorit și glisați padul. Cotierele se rotesc și ele. Sunt bine fixate într-un unghi, pentru a schimba unghiul de rotație, trebuie să depuneți un efort. Baza cotierelor este întărită, acestea sunt fixate direct pe cadrul metalic al scaunului cu 4 șuruburi. În conformitate cu standardul ANSI / BIFMA, fiecare cotieră poate rezista la sarcini verticale de până la 77 kg și orizontală de până la 45 kg.


Ascensorul pneumatic are, de asemenea, o marjă de siguranță. Scaunele hexter utilizează un elevator pe gaz de clasa 4, care conform cerințelor certificatului internațional, DIN EN poate suporta o încărcătură verticală de 150 kg. Piesa transversală din oțel negru mat, cu un diametru de 710 mm, este un sprijin fiabil pentru scaun. Rolul rigidizatorilor în el este îndeplinit de plăci de oțel. Conform testelor standard ANSI / BIFMA, această cruce poate rezista la o sarcină mai mare de 1200 kg.

Roțile cauciucate cu un diametru de 65 mm asigură o călătorie liniștită și sunt potrivite pentru toate suprafețele. Acestea diferă de rolele de plastic cu diametrul crescut și cursul neted.

Modelul este disponibil cu inserții de 3 culori: verde, galben și roșu. Tapițerie - Prime PU din piele ecologică. Acest material se distinge de piele obișnuită prin prezența unui strat suplimentar de cauciuc spumant subțire și material nețesut.

Scaunul este ambalat într-un carton ondulat cu 5 straturi. Cardul de garanție și instrucțiunile de asamblare sunt incluse. Scaunele hexter folosesc doar accesorii certificate. Toate mecanismele, crucile, cotierele și rolele respectă standardele ANSI / BIFMA.

Toate scaunele Hexter au o garanție completă de 2 ani. Condițiile de garanție se aplică defectelor de fabricație supuse condițiilor de funcționare.

Brand
NOWYSTYL
Țara
Ucraina